Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žehlička na vlasy a žehlení vlasů

14. 4. 2010

Rovnání vlasů je v dnešní době docela módní záležitost. Můžeme se rozhodnout, jaký způsob rovnání vlasů si zvolíme.
Buď navštívíme kadeřnický salon, kde si můžeme nechat narovnat vlasy chemickou cestou tzv. permanentní narovnání, nebo si můžeme vlasy rovnat pomocí žehličky na vlasy.

První způsob využívá k narovnání chemické přípravky tzv. narovnávací trvalá. Výhodou je narovnání, které má delší životnost, ale odrosty se budou zase kroutit, takže další návštěva bude nezbytná. .Nevýhodou je chemický zásah, po kterém není možné hned vlasy barvit oxidační barvou na vlasy, ale pouze tónovat. Další otázkou je cena, která za permanentní narovnání není malá.

Druhý způsob, žehlení, je jednodušší a cenově dostupnější, a je možné si vlasy žehlit doma. U tohoto způsobu je třeba připomenout, že vlasy jsou vystaveny vysoké teplotě, narovnání má poměrně krátkou životnost,  hlavně, pokud po vyžehlení jsou vlasy vystavené nadměrné vlhkosti např. vliv počasí. Vliv vysoké teploty se dá eliminovat některým přípravkem, který chrání vlasy proti nadměrné teplotě. Například:

 

ObrazekWELLA HIGH HAIR FLAT IRON SPRAY 200ml

Wella sprej pro žehlení a foukání vlasů. Chrání vlasy proti opětovnému zvlnění ve vlhkém prostředí. Výhodou jsou antistatické účinky. Obsahuje olejovou složku, která vlasy chrání před horkem při žehlení či fénování. Vlasy jsou nejen dokonale chráněny, ale i hedvábně vyhlazeny a silně zpevněny,ochranná formule vlasy ochrání a dodává jim lesk díky Pro-Vitaminu B5 a UV-Filtru.

 

 

 
Obrazek


SCHWARZKOPF OSIS+ FLATLINER
- SÉRUM PRO ŽEHLENÍ VLASŮ 200ml

Schwarzkopf Flatliner. Pro použití s žehličkou na vlasy. Obsahuje ingredience odolné vůči teplotě až do 200°C. Speciální ochrana vlhkosti vlasů umožňuje dosáhnout o 30% déle trvající výsledek. Dokonalá ochrana vlasů proti nepříznivým účinkům tepla při žehlení vlasů.

Aplikace. 
Na suché vlasy: nastříkejte do vybraných partií před použít narovnávací žehličky.

Na vlhké vlasy: rovnoměrně nastříkejte po celé hlavě před fénováním. Suché vlasy pak narovnejte žehličkou.

 

ObrazekSUBRINA STRAIGHTENER – LOTION PRO ŽEHLENÍ VLASŮ 200ML

Subrina Straightener je přípravek, který chrání vlasy před teplem žehličky při rovnání vlasů a při fénování vlasů, provitamin B5 zpevňuje vlasovou strukturu a udržuje ve vlasech přirozenou vlhkost. Vlasy zůstanou i po použití žehličky na vlasy nebo fénu zdravé a lesklé.

Použití: suché vlasy nejdříve rozdělte na jednotlivé části, potom stejnoměrně aplikujte Subrina Straightener na prameny a potom použijte žehličku na vlasy

Tyto přípravky použijeme i při fénování.

K dosažení dobrého výsledku je nutné mít kvalitní žehličku. Při výběru si dáme pozor na levné neprofesionální žehličky, které nemají dostatečný výkon (při začátku žehlení pramenu má žehlička 200 stupňů, na konci už jen 180°stupňů). Velkou výhodou je žehlička s regulovatelnou teplotou, hlavně, pokud jsou vlasy slabší a je nutné teplotu snížit. Na trhu dostatek kvalitních žehliček na vlasy v profesionální kvalitě, které zaručí požadovaný výsledek.

 


ObrazekŽehlička na vlasy Kiepe Flex Digital Ionic 8250

Kiepe profesionální digitální žehlička na vlasy. Výkon 80 - 250W, maximální teplota 210°C, nastavení teploty od 50 do 210°C, iontová koncentrace 3.2*106/ml.

Ionizační technologie. Infračervené paprsky chrání poškozené vlasy, nastavení teploty digitálním tlačítkem, titanový super hladký povrch, plovoucí desky umožňují snadné klouzání,   komfortnější žehlení vlasů, 360° otočný kabel zabraňuje zamotání a poškození, digitální technologie se zabudovaným mikroprocesorem, nahřátí přístroje do 35 sekund. Velikost destiček 35 x 90mm

 


ObrazekŽehlička na vlasy VALERA PROFESSIONAL – FLEXA - Ceramic Tourmaline Hair Straightener - Straight&Curl

Valera profesionální keramicko turmalínové kadeřnické rovnací kleště - žehlička na vlasy. Vzhledem ke své konstrukci a velkému výkonu zkrotí i ty nejnepoddajnější vlasy a díky zaobleným hranám žehlicích ploch je tato vlasová žehlička vhodná i pro natáčení vlasů a skýtá tím neobyčejné možnosti vlasového stylingu. Nepřilnavé desky jsou vyrobeny z keramického materiálu a drceného minerálu Turmalín, který vysílá dostatečné záporné ionty a horké infračervené vlny zabraňující poškození vlasů od nepřetržitého vystavení vysoké teplotě a zachová přirozenou vlhkost uvnitř vlasu, což vytvoří hladší, sametově lesklé a hedvábné vlasy. K vytváření účesu je zapotřebí méně času, protože záporný iont Turmalínu účinně odstraňuje statický náboj na vlasech a narovnává vlnité vlasy velmi rychle. Povrch desek zůstane stále hladký, nepoškrábe se ani při velmi intenzivním používání. Patentované profesionální keramicko turmalínové plovoucí žehlicí desky o rozměrech 24x90mm umožňují snadné klouzání a žádné tahání vlasů, přizpůsobují se vlasům a tím usnadňují žehlení nebo zvlnění vlasů. Nastavení teploty v rozsahu 80°C - 230°C, zapnutí / vypnutí přístroje přepínačem On/Off, regulace teploty otočným regulátorem, tepelná ochrana proti přehřátí, profesionální 3m dlouhá SuperFlex přívodní šňůra s otočným kloubem, plynulá elektronická regulace teploty, extra rychlé nahřátí do požadované teploty, teplotní stálost..

 


ObrazekŽehlička na vlasy WELLA PROFESSIONAL - PROSTRAIGHT SHINE

Wella profesionální kadeřnická žehlička vlasů s digitálním ovládáním a Iontovým generátorem pro šetrnou úpravu vlasů a hedvábně lesklý vzhled. Speciální, pružně uložené, žehlící keramické plochy o šířce 25mm a délce 90mm, jsou opatřeny velmi kvalitními, extrémně trvanlivými keramickými vrstvami, které snadno kloužou po vlasech. Perfektní teplotní stálost a rovnoměrné vedení tepla po celé ploše keramických žehlicích ploch. Technologie Digital Ion, ionty ( elektricky nabité částice ) zmenšují statické nabití vlasů a vlasy se snadněji češou a ponechávají si svůj zdravý a přirozený lesk. Teplota se nastavuje po 10°C od 120°C do 200°C, mikroprocesorem řízený topný element zajišťuje velmi krátkou dobu rozehřívání a udržuje konstantní nastavenou teplotu. Díky nově vyvinutému digitálnímu ukazateli máte teplotu okamžitě pod kontrolou, digitální display mění své zabarvení podle nastavené teploty: modrá - oranžová – červená. Wella ProStraight Digital Ion zaručuje perfektní žehlící výsledek. Zdravé rovné vlasy s intenzivním hedvábným leskem jsou snadno upravitelné a rozčesatelné. Ergonomický tvar - žehlička vlasů výborně padne do ruky a dobře se drží, pružně uložené keramické žehlící plochy zajišťují optimální tah vlasu a rovnoměrné rozložení tlaku. Otočné napojení přívodního kabelu usnadňuje manipulaci s přístrojem a zabraňuje kroucení kabelu. Po 40minutách bez pohybu se automaticky uvede do pohotovostního režimu a po 55 minutách nečinnosti se automaticky z bezpečnostních důvodů vypíná. Výkon 40W.

 


ObrazekŽehlička na vlasy HAIR WAY CERAMIC DIGITAL 050

Hair Way profesionální žehlička na vlasy s 25mm ultra hladkými, plně keramickými plochami, mezi kterými kloužou vlasy zvláště hladce. Extra rychlý ohřev, díky 170W výkonnému tepelnému tělesu, dosahuje ideální teploty 200°C během 10sekund. Digitální nastavení a kontrola teploty ovladatelné elektronicky tlačítky na straně žehličky. 3m dlouhý kabel s otočnou spojkou pro bezproblémovou manipulaci.

 

 


ObrazekŽehlička na vlasy GoldenTech GTL-021A Achae 001A Professional Hair Straightener

Goldentech profesionální Nano Silver žehlička na vlasy - vylepšená verze oblíbené žehličky iCatch-GTL014. Žehlení vlasů jedním tahem a ještě šetrněji, profesionální žehlička na vlasy se speciálním Japonským turmalínem s Nano Silver technologií a plovoucími žehlícími deskami. Speciální Japonský turmalín, produkuje 10-krát více (1 000 000 ) iontů než klasický keramický povrch, chrání poškozené vlasy, velké množství iontů vniká dovnitř vlasu, pomáhá udržet vodu ve vlasech, zaručuje lesklé a zdravé vlasy. Nano Silver – výborný čistící efekt, dezodorant, ničí bakterie, nealergický, rychle účinný, hydrofilní. Plovoucí žehlicí desky o rozměrech 28x100mm umožňují snadné klouzání a žádné tahání vlasů, přizpůsobují se vlasům a tím usnadňují žehlení, nastavení teploty v rozsahu 130°C - 230°C, zapnutí / vypnutí přístroje otočným regulátorem On/Off, digitální technologie se zabudovaným in-procesorem + USM ( Ultra Speed Micom ) – velmi přesné udržení nastavené teploty, nahřátí přístroje až na 230°C do 30 sekund, automatické vypnutí přístroje po 30 minutách , pokud přístroj není používán, 360°otočný kabel zabraňuje zlomení a zamotání a umožňuje větší mobilitu při používání přístroje, výkon 45W. Termovak ke každé žehličce.

 

 Více na www.a-vlasy.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

žehlicka

(Marta, 17. 4. 2010 14:09)

Já mám tu od welly a jsem s ní naprosto spokojená.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×