Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zažeňte podzimní chmury s čerstvými raw džusy

27. 9. 2015

Jste zpátky v pracovním procesu, ale přejete si být ještě na dovolené? Chcete si i během podzimu zachovat lehký letní jídelníček, který by vám mohl pomoci udržet kila na uzdě? Máte rádi čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, ale schází vám čas nebo chuť si je doma pracně vyrábět? V tom případě pro vás máme ideální řešení v podobě zastudena lisovaných raw džusů značky the Raw Deli.

 

Ať už se snažíte udržet si zdravější jídelníček, který jste započali s nástupem léta, anebo si jen upravit životosprávu a do své stravy zařadit více ovoce a zeleniny, čerstvé džusy jsou určitě dobrou volbou. Syrové a za studena lisované šťávy představují totiž jedny z nejkvalitnějších potravin, kterou můžete svému tělu dopřát. Vzhledem k tomu, že nejsou pasterizované a upravují se pouze do teploty 42 °C, zachovávají si většinu enzymů, vitamínů a dalších živin, které se běžným zpracováním ničí. „Věříme, že čerstvá, syrová, průmyslově nezpracovaná strava a nápoje jsou tou nejjednodušší cestou k dosažení optimálního zdraví,“ říká spoluzakladatelka společnosti Dušanka Hurem, které syrová strava pomohla vyléčit se z vážného onemocnění. Spolumajitelka a šéfkuchařka v jedné osobě vybrala tři druhy džusů, které vám zaručeně pomůžou zahnat podzimní splíny.

 

1.jpgBeet and friends

Červená řepa je jako nejlepší přítel, který vám pomůže v nejhorších časech. Vychutnejte si tuto sladkou zeleninu, jíž jsou připisovány četné pozitivní vlastnosti jako prevence a léčba cukrovky, podpora trávení či protizánětlivé účinky. V kombinaci s citrónem, jablkem, mrkví a zázvorem chutná tak skvěle, jak vypadá.

 

 

2.jpgDetoxer

Potřebujete po ránu pomoc po namáhavém večírku? Máte ji mít. Pálivě sladká chuť tohoto zeleného mixu obsahuje jedny z nejúčinnějších fytonutrientů rostlinného původu, a to z celeru. Řada studií prokázala, že tyto látky mají nejen antioxidační ale také protizánětlivé účinky.

 

 

3.jpgCitrus combo

Povzbuzující, sladká a zároveň pikantní chuť vás stoprocentně osvěží. V těle působí jako ten nejúčinnější alkalyzátor, což znamená, že pozitivně ovlivňuje rovnováhu PH v těle, a tak posiluje celkové zdraví a imunitu organismu.

 

 

Sortiment the Raw Deli však nezahrnuje pouze čerstvé šťávy, ale obě prodejny v centru Prahy nabízejí také polévky, zeleninové pokrmy a saláty, dezerty i čokoládu anebo třeba ochucená mandlová mléka. „Celé naše menu je 100% raw, veganské a připravované denně čerstvé. Naše hlavní jídla odrážejí snahu dosáhnout nejvyššího možného standardu a zároveň uchovat klíčové 'živé' nutrienty. Necháváme se inspirovat mezinárodními chutěmi a vlivy evropské, asijské i středovýchodní kuchyně,“ uzavírá Dušanka Hurem.

Více informací o produktech, jejich cenách i novinkách najdete na www.rawdeli.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×